Locaties

St. Stephen's Basilica in Budapest, Hungary.

Over de Nationale Takken van Common Sense

De Common Sense Society (CSS) werd in 2009 als debatforum opgericht door een groep Amerikaanse en Europese studenten. Ze wilden de ideeën verkennen die onze geschiedenis hebben gevormd en onze toekomst sterk zullen beïnvloeden. Zo werd CSS een viering van het morele, sociale, politieke en culturele erfgoed dat onze gemeenschappelijke beschaving heeft doen ontstaan.

Vandaag de dag heeft de Common Sense Society zich verspreid over Europa en Noord-Amerika. Onze nationale vestigingen bieden verschillende middelen en programma’s, maar onze missie is dezelfde: het bevorderen van de ideeën van vrijheid, welvaart en een cultuur die menselijk bloeien ondersteunt—aspiraties die alle mensen, op alle plaatsen, kunnen bereiken.

CSS is een onafhankelijke educatieve stichting, strikt los van politieke partijen, uitsluitend gefinancierd door donaties van individuen en bedrijven, en accepteert geen overheidssubsidies of -contracten. Als erkenning voor onze vroege prestaties ontving CSS in 2010 de Templeton Freedom Award in sociaal ondernemerschap, vanuit een internationale groep van 132 genomineerde organisaties.

Students participating in 2017 CSS event at the Budapest Music Center in Budapest, Hungary.

Nationale Takken

We hebben nationale takken overal in de VS en Europa. Meer informatie volgt binnenkort!

Blijf op de Hoogte

Schrijf je in voor onze Tocqueville Programma mailinglijst.


We sturen u af en toe e-mails over aankomende evenementen, publicaties en kansen om in contact te komen met Common Sense Society–Nederland. Privacybeleid.
Thank you for signing up!
Oops! Something went wrong while submitting the form.