Tocqueville Programma

door Common Sense Society–Nederland

Over Ons

Het Tocqueville Programma is de publieke tak van de Common Sense Society–Nederland. Het Tocqueville Programma organiseert rondom de Common Sense thema's vrijheid, welvaart en schoonheid publicaties en voor iedereen toegankelijke bijeenkomsten en debatten, altijd in samenwerking met andere instituties die een missie hebben die overlapt met die van de Common Sense Society. Het programma is vernoemd naar Alexis de Tocqueville, die als geen ander stond voor het behoud van vrijheid en menselijke waardigheid in een democratische samenleving.

De mensen die het Tocqueville Programma wil bereiken

Iedereen die met ons wil meedenken over de toekomst! Een toekomst die voortbouwt op het beste uit heden en verleden, een toekomst die vrij, bloeiend, bedachtzaam en vol blijvende betekenis is. Wij introduceren de leiders van morgen tot de Westerse traditie van geordende vrijheid en helpen hen huidige en toekomstige maatschappelijke vraagstukken beter te analyseren, debatteren en verstandig tegemoet te treden.

Jonge talenten

Of je nu een beginnende kunstenaar of ondernemer bent, nog studeert of al aan het begin van je loopbaan zit. Het Tocqueville Programma is de uitgelezen plek voor jonge ambitieuze talenten om samen te komen, een connectie te maken met gedreven professionals en te genieten van gesprekken waarin je volledig vrij bent je eigen inzichten te delen.

Ondernemers

Het Tocqueville Programma biedt je de kans om je netwerk uit te breiden met de ambitieuze nieuwe generatie. Bij ons vind je een breed palet aan ideeën over ondernemen en de maatschappelijke zaken die hieraan raken. Zonder vrije ondernemers geen welvarende samenleving.

Professionals

Als academicus of professional bij een grote publieke of private organisatie zul je zeker hebben meegemaakt dat de diversiteit van ideeën en invalshoeken sterk is afgenomen. Het Tocqueville Programma brengt naast een verbreding van je netwerk ook vrijheid van denken. Wij staan voor uitgebreide en diepgaande debatten en analyses.

Blijf op de Hoogte

Schrijf je in voor onze Tocqueville Programma mailinglijst.


We sturen u af en toe e-mails over aankomende evenementen, publicaties en kansen om in contact te komen met Common Sense Society–Nederland. Privacybeleid.
Thank you for signing up!
Oops! Something went wrong while submitting the form.